sâmbătă, 8 martie 2014

Sfaturi pentru un Păr Minunat


Cu siguranță ai văzut la televizor acele supermodele superbe în reclame pentru șampon.


Ai observat cât de neted și strălucitor este părul lor? Cât de catifelat și plin de viață arată?
Ți-ai dorit vreodată ca și părul tău să arate la fel? Nu mai este cazul să visezi. Dacă urmezi acești pași, părul tău va fi superb.




Alege șamponul și balsamul.



Fiecare șampon oferă exact aceleași rezultate, așa că nu este cazul să îți petreci viața în căutarea șamponului potrivit.


Încearcă doar să găsești combinația potrivită de șampon și balsam pentru tipul tău de păr. La duș, după ce ai aplicat șamponul pe părul ud, masează-l pe scalp cu vârfurile degetelor.




Lasă-ți șamponul să acționeze în timp ce te speli pe corp. După ce ai terminat cu corpul, îți poți clăti șamponul.


Repetă aceeași operațiune și pentru balsam, cu excepția faptului că acesta trebuie lăsat să acționeze mai mult pentru a rezulta un păr mai catifelat.



În cazul în care îți dorești să ai volum, folosește spumă.
Aceasta îți protejează părul de razele UV nocive, de leziunile climatice, și de alte elemente deteriorante, toate acestea în timp ce adaugă părului volum și strălucire excepționale.




Zilnic, perie-ți părul de cel puțin două sau trei ori pe zi. Este exact ca și atunci când te speli pe dinți, doar că de data aceasta folosești peria pentru păr.



Nu folosi niciodată o perie de plastic. Aceasta nu va face decât să îți stimuleze părul să se încurce și să se electrizeze, așa că folosește o perie cu gel.



Găsești o gamă largă de produse de îngrijirea părului, la cel mai bun preț,pe  compania cosmeticelor proaspete.


http://ro.strawberrynet.com/main.aspx

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu