sâmbătă, 7 iunie 2014

Secrete de Frumuseţe Arăbeşti

Femeile arabe sunt cunoscute în întreaga lume pentru frumusețea lor exotică.





1. Femeile din țările arabe folosesc mult ulei de argan, care este cunoscut pentru proprietățile sale anti-îmbătrânire, și care îți face pielea luminoasă. 


Recomand 


MISSHA Near Skin Ulei Esențial Adevărat (Ulei de Argan)

2. De asemena, folosesc diferite tipuri de ulei pentru păr. În special, ulei de măsline. 




Încearcă și vezi efectele 

KIEHL'S Mască Profund Reparatoare cu Ulei de Măsline (Pentru Părul Uscat şi Deteriorat, Slab Hrănit)

3. Femeile arabe sunt cunoscute pentru vizitele regulate efectuate la saloanele spa. Dar și tu îți poți oferi un tratament similar acasă. 




Aș opta pentru 



H2O+ Sea Salt Spa Trio: Sea Salt Săpun de Corp , Sea Salt Netezitor Piele și Sea Salt Hidratant de Corp

4. Au o dietă variată și proaspătă, care include multe fructe și legume. 

5. Arăboaicele folosesc o ceară naturală, realizată acasă . Le ajută, de asemenea, să elimine pielea înnegrită, cauzată de epilarea cu ceară.

6. Femeile arabe adoră să își evidențieze ochii folosind dermatograf negru. Machiajul ochilor lor este atât de exotic... 

Alegerea mea este 

GUERLAIN Creion de Ochi Retractabil Kohl Cremos și Contur - # 01 Black Jack Negru 

7. O altă practică uzuală este o îmbăiere completă, care te ajută să elimini pielea moartă, dezvăluind o piele luminoasă, frumoasă.



Poți încerca 


LAURA MERCIER Ambre Vanille Gomaj 

8. Utilizarea de produse de machiaj de foarte bună calitate. Produsele ieftine de machiaj pot cauza numeroase probleme pielii, pe termen lung. Așa că asigură-te că îți răsfeți pielea cu produse de îngrijire și de machiaj de bună calitate . Nu vei da greș niciodată dacă alegi 







9. Menține-te în formă. Aleargă pe bandă câte 20-25 minute la fiecare două zile. În felul acesta te vei menține în formă, sănătoasă, delicată și feminină. 





10. Cel mai important, fă-ți timp pentru tine. Copiii nu reprezintă o undă verde pentru un aspect neîngrijit . Măcar o dată pe săptămână fă-ți timp pentru ritualul tău de frumusețe.



Găsești și mai multe produse pentru îngrijirea pielii, a părului și a corpului, la cel mai bun preț, pe compania cosmeticelor proaspete.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu