miercuri, 2 septembrie 2015

SK II, un brand cuceritor

O nouă postare despre un brand exquisite... SK II




Povestea fascinantă a brand-ului SK-II a apărut într-o fabrică de băuturi alcoolice japoneză-cercetătorii au observat că muncitorii mai în vârstă aveau riduri adânci pe față, dar în schimb aveau mâini extraordinar de catifelate și întinerite.


Acest lucru s-a întâmplat pentru că mâinile lor erau în permanent contact cu procesul de fermentare al băuturii pe bază de orez. Cercetătorilor au avut nevoie de ani de zile până să descopere ingredientul minune PiteraTM, un ingredient natural distilat în cadrul procesului de fermentație.

 Produse ce merită a fi încercate:

 Esență pentru Tratament Facial


Dacă nu ați auzit deja despre acest produs, atunci ar trebui sa-l încercați. Este un produs nou, miraculos, ce întinerește pielea. Hidratează și hrănește pielea uniform, intensifică regenerarea celulară și cel mai important lucru este că previne apariția liniilor fine și a ridurilor.

Loțiune Demachiantă Tratament Facial




Este un tonic facial, ideal pentru îngrijirea zilnică. Reface pielea, readuce claritatea și mărește capacitatea pielii de a absorbi nutrienții, având proprietăți regeneratoare. O puteți utiliza cu ajutorul unui tampon de bumbac.

Mască Tratament Facial


O mască de față cunoscută pentru proprietățile sale nutritive. Conține ingredientul minune Pitera ce hrănește pielea, o iluminează, o întinerește, eliminând vizibil liniile fine și petele. Această mască este preferata mea!

O noapte minunată cu o piele fină să aveţi!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu