vineri, 9 octombrie 2015

Alterna, îngrijire alternativă a părului





Bună fetelor!

Este o vreme ploioasă, rece de toamnă... Gata cu vara şi bronz şi păr însetat...
Astăzi vreau să scriu câte ceva despre produsele de îngrijire părului Alterna. Le folosiţi, aţi auzit de ele?

Brandul Alterna Professional Haircare creează formule inovatoare ce folosesc sistemul enzimatic pentru a oferi ingredientele necesare îngrijirii părului. Începând cu volumul și terminând cu controlul vârstei, Alterna creează produse de îngrijirea părului fără gluten, folosind ingrediente precum caviarul, trufe de cânepă albă, pentru un păr strălucitor și sănătos. Printre admiratoarele mărcii se numără Madonna și Scarlett Johansson.



Chiar îmi place de Scarlett. Are un stil aparte...

Să revin... dintre produsele încercate de mine, recomand:




Este o cremă uimitoare pentru păr. Netezeşte şi oferă strălucire. Cu extract de bambus, lasă păr lucios, bogat, hidratat. Este potrivit tuturor tipurilor de păr. Lasă coafura rezistentă, potrivit atât onduleurilor, cât şi părului drept, întins. Mai ales după sauna din ultimele săptămâni, am nevoie să reiau aplicarea acestui produs pe păr.


Bamboo Colour Hold Fluid



Este un fluid protector ce ajută la menţinerea vie a culorii părului vopsit pentru mai mult timp. Protejează împotriva razelor solare dăunătoare, hrăneşte intens părul. Conţine extract de bambus şi penene kalahari. Are o textură delicată, fluidă cu aplicare uşoară.


Bamboo Smooth Anti-Breakage Thermal Protectant 




Protectorul este ambalat în flacon cu pompiţă. Design-ul sticluţei are forma unei tije de bambus, foarte inspirative. Este foarte bun de folosit ca protecţie termică în momentul utilizării plăcii sau ondulatorului, până la 220 grade. De asemenea, descurcă părul, lăsându-l fin, uşor de pieptănat. Deşi este menţionat ca spray, textura este cremoasă, aşadar mai bine se aplică pe părul umed. Nu conţine parabeni,  nu a fost testat pe animale.

Sper că vă vor fi de folos aceste review-uri.

Regăsiţi produsele cumpărate de mine de pe Strawberrynet.

Să aveţi o seară de vineri perfectă!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu