joi, 12 noiembrie 2015

Adrien Arpel, Tinerețe fără Bătrânețe....






Bun Găsit! 


        Ne minunăm de frumusețea acestui sezon de toamnă și ne preocupă, desigur, o îngrijire atentă a pielii, menite să îți păstreze vitalitatea și aspectul sănătos.


       Azi vreau să prezint câteva dintre produsele Annayake. Poate ați auzit, poate nu...


Annayake este un brand de cosmetice și modă înființată în 1988. Tratamentele urmează tehnicile revoluționare din laboratoarele de cercetare japoneze. Ele includ ingrediente active prețioase, formule inovatoare, texturi delicate, un aspect sofisticat.




Fluid Pregătitor Pentru Ten Mixt



     
         Acest fluid are o textură lichidă, fină, non-grasă ce conține ingrediente active menite pentru a țint în frâu excesul de sebum și de a controla efectele anti-îmbătrânire. Este un produs atent cu pielea, elimină toxinele și efectele mediului poluant exterior. Pielea rămâne proaspătă, cu aspect tânăr și sănătos. Folosesc deoptrivă dimineața și seara. Conține Vitaminele A și E și ingrediente cu efect astringent și anti-inflamator. Este foarte bun!  





      Demachiant complet cu  textură de gel care se transformă în loțiune la contactul cu apa. Este eficient, elimină rapid toate tipurile de machiaj, chiar și pe cel rezistent la apă, fără a afecta pielea. Pielea mea rămâne curată, cu aspect fresh! Este perfect oricărui tip de ten. O folosesc și eu și sora mea, deși avem tipuri diferite de ten.




       Este un produs de hidratare calmant, pentru piele foarte sensibilă. Prezintă o textură foarte delicată, fină, revigorantă. Ce mi se pare plăcut este că printre ingrediente se numără și apa pură din muntele Fuji, renumită pentru beneficiile sale în Japonia și în întreaga lume. Pielea rămâne hidratată, reîmprospătată. Calmează pielea uscată și delicată. Pielea devine mai catifelată, netedă și îmbracă o senzație de bunăstare și confort.

Sper că aceste păreri vă vor fi de folos pe viitor.

Sunt achiziționate cu drag de pe site-ul meu de suflet!

O noapte minunată!!!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu