vineri, 13 noiembrie 2015

Blow Pro, Coafuri Fără Stres





Hey!!! Am ales să mai fac o postare pentru astăzi, referitor la produsele de îngrijirea părului, profesionale, garantate de la BlowPro

Brand-ul BlowPro a fost creat în 2008, fiind singura linie cu produse pentru îngrijirea părului ce oferă cele mai deosebite și bune rezultate pentru uscarea termică a părului. Blow este marca devotată artei uscării termice. Filosofia ei se regăsește în ideea că fiecare femeie nu doar că arată mult mai bine având părul aranjat ci se și simte minunat. 

Iată produsele mele:


Blow Up Balsam Volumizator pentru Uz Zilnic


Este un produs unisex, care protejează părul împotriva mediului poluant, stresant pentru păr. Previne despicarea vârfurilor și lasă un păr fin, voluminos, ușor de coafat. Nu conțșine parabeni, ceea ce pentru mine e esențial, sau sulfați. Este indispensabil pentru un păr de invidiat!

Damage Control Șampon pentru Uz Zilnic



Este un șampon minunat pentru părul vizibil deteriorat. Fără minciuni, face minuni, părul rămâne revitalizat, formula vegetală cu proteine de grâu repară firul din interior, oferindu-i vitalitate și strălucire. Lasă un păr plin de volum, ușor de pieptănat și coafat. Rezultate minunate în timp. Nu conține parabeni și este indicat și celor care au părul vopsit, cum sunt și eu :)

Sper că vă vor fi de folos aceste review-uri! Să aveți un weekend de vis!!!

PS: Produsele le-am luat de aici.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu