joi, 5 noiembrie 2015

Borghese, Produse Nobile din Italia

 



Bună tuturor! Este deja vineri, a parcă a zburat săptămâna. Aseara am simțit nevoia unei măști și am folosit-o pe cea de la Borghese. Borghese este o linie de cosmetice cu patrimoniu italian de frumusețe ce îmbină tradiția frumuseții italiene cu tehnologia modernă.



Masca cu Nămol Fango Delicato



Această mască este perfectă pentru tenul uscat și sensibil. Este un  produs ce elimină instantaneu impuritățile și celulele moarte și garantează o curățare în profunzime, hidratând tototdată pielea. După folosirea acestei măști, îmi simt pielea mai fermă și elastică, tânără și hidratată. 

Alte produse care îmi plac:


Gelul Spumant de Baie și Duș

Este un produs fin, de lux ce curăță intens și lasă pielea fină, catifelată. Hidratează intens și rămâne un parfum delicat pe piele. Parfumul este minunat, te simți purtată spre alte lumi... Este conceput pentru toate tipurile de piele. Dozarea este una eficientă, cu pompiță.

Activatorul Iluminator Puri-Tox




Acest ser facial profesional iluminator este delicat, are o formulă creată din celulele stem ale tomatelor. Protejează pielea intens și promovează un ten plin de vitalitate. Protejează pielea împotriva razelor UV deopotrivă și asigură o piele hidratată pentru 24 de ore. Conține ingrediente naturale cu proprietăți antioxdante.  Tenul este mai luminos, mai curat, cu aspect ferm și tânăr. 

Sper că v-au plăcut sau că vă vor ajuta aceste recenzii pentru achiziționarea unor produse minunate. 

O zi perfectă tuturor!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu