joi, 3 decembrie 2015

Glotherapeutics, pentru o piele strălucitoare





Bună găsit!

Știm cu toții/toate cât de important este să avem o piele sănătoasă, cu un aspect frumos. În acest sens trebuie să utilizăm produse și tratamente performante, care pot susține un look ireproșabil și sănătos. Azi voi prezenta câteva dintre produsele Glotherapeutics, pe care le utilizez cu mare drag.

Glotherapeutics este brandul revoluționar de produse de îngrijirea pielii ce nu doar purifică și îngrijesc pielea, dar vor și promova vitalitatea și sănătatea pielii. Lina de produse cu vitamina C încorporează vitamina C în procente variabile de la 7.5% la 15% și sunt concepute pentru a corecta și îmbunătăți celulele de piele deteriorată, fiind capabile să micșoreze profunzimea ridurilor.

Crema cu Acid Glicolic 15%


Este o cremă minunată ce retexturizează și stimulează pielea, mai ales în cazul tenului uscat. Elimină celulele moarte de piele, exfoliază delicat și hidratează. Conține ceai verde, cu efect antioxidant. Efectele sunt miraculoase, eu am observat îmbunătățiri la o săptămână chiar de la utilizare!

Spray Revigorant

Este un spray ce conține ingrediente nutritive și benefice pentru ten. Eu îl folosesc în loc de tonic.

Revigoreazăși relacează pielea. Conține extract de rodie, ulei de portocală și lavandă. Iată lista ingredientelor mai jos:

D.I. Water, Glycerin, Matricaria Recutica (Chamomile) Flower Extract, Arctium Majus Root Extract, Commiphora Myrrha Extract, Sodium Pca, Punica Grenate (Pomegrante) Extract, Hyaluronic Acid, Allantoin, Ascorbic Acid (Vitamin C), Retinyl Palmitate (Vitamin A), Vitamin K, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Camellia Senesis (Green Tea) Extract, Matricaria Recutica (Chamomile) Oil, Lavender (Lavandula Officinalis) Oil Orange (Citrus Aurantium) Oil, Rose Geranium (Pelargonium Graveolens) Oil, Rosewood (Aniba Rosaeodora) Oil, Tangerine (Citrus Reticutala) Oil, Imidazolidinyl Urea


și nu în ultimul rând

Gomajul cu Enzime de Dovleac


Este un gomaj exfoliant perfect pentru acest sezon. Are un miros plîcut de doleac și scoțișoară. Conține vitamina E și bioflavonoide ce refac nivelul celular al pielii și susține pielea sensibilă. Este ușor de folosit, se lasă 5-19 minute și apoi se clătește. Pielea va avea un aspect sănătos, hidratat, strălucitor.

Puteți să descoperiți mai multe produse, aflate chiar la reducere. Eu am mai comandat zilele acestea loțiunea de corp.

Știți unde?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu