vineri, 4 decembrie 2015

Hair Go Straight, Un Păr de-a Dreptul Frumos!



Hello!


Cum vă petreceți ziua de astăzi? Este cald și soare pentru o zi de început de decembrie, iar eu încerc să vă prezint azi un brand minunat, profesional, care menține părul la locul lui, pe o poziție de top!


Ați auzit sau testat produsele Hair Go Straight? Ei bine, pentru cine nu a auzit de acest brand, Produsele Hair Go Straight garantează netezirea și strălucirea părului de durată. Produsul Brazilian Coco Chocolate conține cheratină, colagen și proteine din mătase și oferă strălucire uimitoare. Tehnologia mononucleară va întoarce timpul pentru a reda elasticitatea și va reface cuticulele deteriorate prin vopsire și decolorare.



Masca cu Cheratină



Este o mască de tratament ce previne regenerarea părului deteriorat. Conține cheratină și extracte vegetale benefice pentru un păr sănătos, strălucitor, de vis. Se aplică pe părul umed și se clătește după 5 minute. Cantitatea mare vă permite un tratament durabil, susținut profesional. Are un parfum foarte agreabil.


Șampon Clarifiant




Permite curățarea și menținerea  părului rezistent, pur, mătăsos. Nu conține sodium chloride, este bogat cu cheratină și vitamine pentru a oferi părului posibilitatea de a se remarca prin vitalitate. Poate fi urmat de balsam sau șampon after treatment.

Eu am găsit aceste produse pe Strawberrynet. Momentan, observ ca nu sunt disponibile, dar sunt sigură că este o chestiune de moment. Mai am puțin șampon și intenționez să reaprovizionez stocul. Am întâlnit produsele în SUA, pe timpul studenției, în perioada programului work and travel.

O seară minunată !!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu