marți, 5 ianuarie 2016

Go Smile, Zâmbește Natural!



Bun Găsit!

Fiecare dintre noi își dorește dinți albi, fără a mai avea stresul de a nu zâmbi prea larg... Fumatul, ceafaua, ceaiul, alimentația din păcate contribuie la deteriorarea aspectului unei danturi imaculate.


Un zâmbet încrezător este puternic, GO SMILE consideră că toată lumea ar trebui să aibă unul. Misiunea lor este de a crea un zâmbet frumos prin cele mai bune produse pentru albirea dintilor. Nucleul GO SMILE este stiința bine fundamentată. Agenții lor de albire sunt unele dintre cele mai eficiente din lume, cu formule revoluționre, studii clinice puternice, și sisteme de furnizare patentate. Mai mult, produsele GO SMILE sunt la fel de ușor și plăcut de utilizat ca cele mai bune produse de beauty.

Iată produsul încercat de mine acum câteva săptămâni!

Sistemul de albire - 6 zile cu Go Smile este minunat pentru oricine, inclusiv pentru cei ce aleg pentru prima dată această opțiune. Tehnologia HyperoxTM  face ca acest sistem, de albire să își facă treaba ca nimeni altul, și asta doar câteva minute pe zi! Conceput pentru toți cei care trăiesc o viață solicitată ... chiar dacă nu ați mai albit dinții înainte, îl veți găsi ușor și eficient. Este sigur, portabil, nu provoacă sensibilitate ... și durează doar 6 zile.

Sistemul de albire combină două formule patentate puternice ce pătrunde în mod eficient și acțiuonează asupra petelor, începând de la suprafata dinților.

Rapid si eficient vei face o diferență vizibilă în zâmbetul tău, și fără sensibilitate sau iritații la dinti si gingii.

Fiecare fiolă cu dublă acțiune conține două capsule interioare separate, fiecare deținând o formulă lichidă diferită Pe măsură ce se aplică compoziția cu aplicatorul încorporat, amestecul acționează în două moduri. Unul lichid conține ingrediente care eliberează ioni de oxigen și care elimină petele, iar celălalt accelerează eliberarea acestor ioni, pentru a accelera rezultatele de albire. După amestecare, cele două formule încapsulate individual lucrează împreună pentru a albi mai bine și mai rapid decât orice formulă unică.

Cu alte sisteme de albire, dinți albi poate însemna mult mai mult efort pentru tine - mai multe zile, mai multe ore de tratament. Dar cu acest sistem mă declar mulțumită, am avut parte de zâmbete largi și albe ca zăpada de sărbători!

Cumpărat de aici


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu