marți, 12 ianuarie 2016

Iceberg, arome cool


Bună!

Iarnă sau nu prea, eu vă prezint azi brand-ul de parfumuri Iceberg, fondat în 1962 de Silovio și Giuliana Gerani sub deviza unei linii de articole verstimentare pentru femei și bărbați.

Effusion Apă de Toaletă Spray


Este un parfum proaspăt,  potrivit ținutelor de zi. Cu note revigorante, florale oferă o senzație minunată, persistentă. Note de fructul pasiunii, kiwi și grapefruit se învăluie cu cele florale, condimentate de nucșoară și iasomie. Notele de santal și de cedru ating ușor tenta delicată de vanilie.

Iceberg Apă de Toaletă Spray


Un parfum romantic, feminin, delicat. Cu note de galbanum, piersică, busuioc, bergamotă, crin, iris, iasomie, ylang ylang, trandafir, licheni, cedru, mosc, lemn de santal și vetiver. Oferă un parfum proaspăt ce radiază precum un buchet de flori proaspăt tăiate.

Iceberg Twice Apă de Toaletă Spray


Este un parfum încântător, pentru ținute casual cu note florale și o bază pulverulentă de aldehide, frezie, piersică, crin, bergamotă, cyclamen, gardenie, violetă, orhidee, iris, trandafir, lemn de santal, ambră, mosc, cedru. Este un parfum cald, calmant, revigorant, perfect pentru primăvară sau vară.

Le puteți găsi la reducere, alături de alte parfumuri bărbătești, aici.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu