joi, 18 februarie 2016

Bloom, din dragoste pentru frumusețe


Bună tuturor!

Vreau să vă spun cîte ceva despre cosmeticele Bloom, pe care eu una le port cu drag!

Cum a apărut Bloom?  În 1993, Natalie Bloom a început să vândă felicitări și idei de cadouri de la casa părinților săi din Melbourne. Dragostea de ingrediente naturale pentru Natalie și capacitatea ei de a ambala în curând s-a transformat dintr-un hobby într-o afacere profitabilă, și apoi - un nou brand. Ca urmare a succesului,  colecția ei de cadouri, gama de cosmetice Bloom include combinații de uleiuri esențiale, uleiuri de masaj si balsamuri de buze aromaterapeutice. Ei au fost apoi adăugate și produsele pentru ochi. Astăzi de la Bangkok la Londra și Beverly Hills, Bloom este ușor de recunoscut și produsele vândute în întreaga lume.

Ce recomand:

Portfardul Bloom

Geantă de cosmetice ediție limitată de Crăciun, ce conține modele vesele și colorate. Are un design zip-up pentru o utilizare practică, astfel păstrează toate fardurile curate la îndemână. Dimensiunile sunt: Lungime: 18.5cm x Înălțime 13cm.

Fard de Pleoape #Sage



Oferă nuanțe vii ce îți vor face ochii să atragă privirile, persistent, nu curge, nu se adună în pliuri. Are o textură moale, catifelată, ce alunecă fără efort și se aplică fără cusur. Eu cred că este un accesoriu obligatoriu pentru un efect de machiaj amețitor.

Fardul de Pleoape #Moss

Este un fard de ochi cremos, discret și versatil. Are o formulă cu ulei esențial de lavandă, gălbenele și vitamina E. Oferă o culoare la modă, intens hidratantă, ce alunecă ușor. Creează un aspect luminos, seducător. Este super, am o geantă în același ton, merge de minune, mai ales acum, în așteptarea primăverii.

Descoperiți mai multe produse Bloom!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu