joi, 25 februarie 2016

Gloessentials, pentru un păr divin


Bun găsit!

Câteva produse Glo Essentials ce își dovedesc eficiența!

Colecția Glo Essentials include o gamă completă de șampoane și balsamuri, styling si de finisare pentru a satisface nevoile specifice părului pentru a restabili și menține părul puternic, sănătos, strălucitor. Formulările avansate ajută la menținerea culorii părului oferind în același timp o protecție UV puternică și scut împotriva factorilor de mediu dăunatori. Glo Essentials include șampoane, balsamuri și tratamente infuzate cu Complexul Mineral Botanic cu peptide care combină pulbere de jad (asigură efecte nutritive și hidratante), turmeric (promovează sănătatea foliculară și protecție antioxidantă) și quinoa (sporește rezistența, plenitudinea și strălucirea părului) pentru a proteja și a promova  scalpul sănătos și părul frumos.

Șampon Hidratant


Un șampon intens hrănitor, formulat cu semințe de chimion negru, bogat in vitamine si acizi grași esențiali ce ajută la starea părului, păstrând în același timp atât sănătatea pielii și a părului. Cu cheratină derivată din surse non-animale, ajută rezistența părului si echilibrează nivelul său de hidratare.Conține Acai Palm cu Omega-6 si 9. Oferă beneficii emoliente, hidratante și lasă părul neted, elastic si lucios. Este ideal pentru normal spre uscat.

Balsam Volumizator


Un balsam volumizator pentru păr, ce ajută la descurcarea și netezirea părului oferind în același timp dimensiune. Este formulat cu mătase ce reține umezeala,ținută și grosime în timp ce restabilirea echilibrului de umiditatea părului. Conține dioxid de siliciu, recuperează vitalitatea părului, cu amino-acizi ce reface cheratina, proteinele deteriorate din cauza stresului. Perfect pentru toate tipurile de păr, în special pentru păr fin sau subțire...

Tratament Reparator Fără Clătire



Este un tratament de îngrijire fără clătire, ce conține cheratină  și care reface proteinele pierdute din cauza stresului., coafării sau îmbătrânirii. Infuzează proteine în cortexul păarului pentru a consolida și reconstrui. Conține cheratină in surse vegetale,  oferă forță si echilibrează nivelul de hidratare al părului. Extractul de Rădăcină de Rhodiola Rosea oferă  protecție antioxidantă. Descurcă, etașează cuticulele. Lasă părul plin de strălucire, flexibil, puternic si mai usor de coafat.

Mai multe produse profesionale Gloessentials, aici.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu