vineri, 12 februarie 2016

Kinara, mai multe decât îngrijire



Kinara înseamnă rezultate, lux și obsesie pentru un ten radiant. Utilizand un amestec de acizi iluminatori pentru piele, umectanți reparatori și antioxidanți ce sfideaza varsta, Olga Lorencin a creat o linie de produse de lux testate pe și aprobate de lista Kinara Skin Care Clinic de la Hollywood.

Iată ce recomand:

Ser Reparator cu Acid Lactic
Acest ser iluminator conține elemente puternice anti-îmbătrânire, purifiante precum: acid lactic, acid glicolic și extracte de alge, brusture, musetel, salvie și ceai verde. Combate erupțiile cutanate, desfundă porii și rafinează, reduce aparitia liniilor fine si a ridurilor și pentru a întineri pielea deteriorată. Produce colagen și rafinează tenul.


Crema de Ochi




Această cremă fortifiantă și hidratantă pentru ochi este soluția perfectă pentru reducerea labei gâștii, pielii lăsatre și deshidratare din jurul ochilor. Ingrediente pe bază de plante sunt utilizate în sinergie perfectă pentru a repara pielea afectată la cel mai profund nivel celular. Dar, mai presus de toate, cu utilizarea regulată, se vor preveni semnele de imbătrânire ulterioare. Are efect emolient, stimulează elasticitatea.



Ser Reparator cu Nutrienți

Este un ser nutritiv super, bogat, formulat cu ulei de Marula cu antioxidanți pentru hidratare imediată și iluminarea pielii. Conține un complex de combatere a ridurilor printr-o tehnologie cu peptide,ce îmbunătățește producția de colagen, alături de uleiui de semințe de măceș, oferinf efect de purificare si beneficiicalmante. Reduce semnificativ aspectul liniilor fine ridurilor și pigmentarea, lasă un aspect mai calm, ferm, proaspă, tânăr.

Eu am luat produsele de aici





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu