marți, 2 februarie 2016

La Bella Donna, Machiaj Mineral



Cosmeticele minerale La Bella Donna-  o colecție completă de produse minerale de machiaj. Fără coloranți, ulei, talc, alcool și parfum, La Bella Donna este perfect pentru cei cu pielea sensibilă sau de după intervenții.

Produsele testate de mine:


Fard de Pleoape Compact - Cosmic 




Este un fard de pleoape cu trei nuanțe delicate minerale ce conferă ochilor tăi culori strălucitoare. catifelate, ce aluecă ușor pe piele, Este persitent pe parcursul întregii zile, nu conține coloranți, ulei sau alcool care să irite pleoapele. Se poate folosi și ca contur de ochi. Poate fi folosit uscat sau umed, pentru culori mai intense!



La Bella Donna este un fond de ten fluid ce oferă un aspect dens, ce corectează și întinde tenul, lăsându-l frumos, uniform, luminos. Combină ingrediente hidratante și protectoare împotriba razelor UV. Conține extracte marine ce revitalizează pielea și stimulează activitatea celulară la nivelul pielii. Eu am ales nuanța Nicoletta.

O pensulă cu păr natural de capră ce permite o aplicare accesibilă acasă, la serviciu, în deplasări. Permite o aplicare liberă după preferință. Conține ingrediente naturale menite să hidrateze și să protejeze tenul. Înfrumusețează și corectează imperfecțiunile pielii. Eu am ales nuanța Sophia.

 Mai multe produse descoperiți aici.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu