luni, 15 februarie 2016

Lumixyl, leac pentru frumusețe!



Lumixyl® reprezintă o tehnologie neiritantă, non-toxică, cu peptide sintetice  demonstrată clinic pentru a imbunatati semnificativ aspectul decolorării nedorite. Lumixyl Decapeptide-12 este singura peptidă dovedită a ajuta semnificativ pielea, în restrângerea tirozinazei, enzima responsabilă pentru inițierea supraproducției de melanină, ce poate provoca pigmentare neuniformă și pete negre.

Iată produsele încercate de mine:

Active-Prep Demachiant


Pregatește tenul pentru produsele de tratament propriu-zise. Lumixyl Active-Prep Gentle Cleanser este demachiantul  ideal ce se va folosi înaintea altor produse de strălucire, pentru că pregătește pielea. Ingredientele de curățare blânde îndepărtează murdăria, uleiul și impuritățile care împiedică absorbția completă a altor produse. Acțiunea de spumare stimulează porii, pentru a-i menține curați. Formula lasă bariera de hidratare a pielii intactă, pentru a preveni uscarea, iritarea. Antioxidantii reduc daunele radicalilor liberi, care pot conduce la apariția petelor de culoare închisă și modificărilor de culoare. Perfect pentru toate tipurile de piele. Formulă fără săpun, nu usucă pielea. Conține rozmarin, salvie și orz ce apără împotriva radicalilor liberi. Fără parabeni și parfum.

Glycopeel 20 Loțiune cu Exfoliere Rapidă


Este un exfoliant puternic, care îmbunătățește rezultatele de strălucire pielii. Acidul glicolic amplifică regenerarea celulară și ajută la estomparea petelor maronii existente și depigmentărilor. Exfolierea îndepărtează, de asemenea, celulele moarte ale pielii și reziduurile, pentru a permite o absorbție rapidă a produselor ce urmează. Tenul va fi fin la atingere, liniile fine mai puțin vizibile și porii mari mai rafinați. Formula cu antioxidanți protejează împotriva radicalilor liberi ce cauzează modificări de culoare, dar, de asemenea calmează inflamatia, reduce roseata si iritatiile. Acest exfoliant este ideal pentru ten normal spre gras. Acidul glicolic 20% amplifică regenerarea celulară, iar extractul de ceai verde și lavandă calmează pielea. Formulă fără parabeni și parfum!

Descoperiți mai multe produse Lumixyl, aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu