marți, 16 februarie 2016

MD Formulations, îngrijire perfromantă



MD Formulations este lider global în lumea de îngrijirii pielii ce îmbină principii inspirate de știință. produsele accelerează procesul de reînnoire naturală a pielii și face pielea mai tânără.

Eu am încercat câteva produse după cum urmează:

Loțiune Glycare




Această loțiune ajută la eliminarea grăsimii de suprafață și reduce luciul nedorit de pe frunte. Previne erupțiile și atacă bacteriile. Reduce apariția porilor măriți și lasă un ten clar,fără luciu și sănătos. Este perfect pentru pielea foarte grasă.



Este un complex cu ingrediente avansate, ce ajută zilnic lacreșterea numărului de celule și regenerarea pielii. Reduce aspectul liniilor fine și ridurilor și altor semne de îmbătrânire. Este o formulă ușoară, cu absorbție rapidă. Lasă pielea moale catifelată, cu aspect întinerit. Este perfectă pentru pielea sensibilă

Vit-A-Plus Mască Purifiantă


Această mască exfoliantă fără ulei are acțiune dublă a Alfa și Beta Hidroxiacizi. Îmbunătățește textura,netezimea și claritatea pielii. Retinolul și Vitamina A rafinează porii, reduce luciul și tratează imperfecțiunile. Extractul de rozmarin atacă bacteriile, lasă un ten sănătos, mat. Este perfect pentru pielea grasă sau cu tendințe acneice.

Găsiți mai multe produse pe Strawberrynet.

O seară minunată!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu