miercuri, 24 februarie 2016

Neil George, pentru un păr ca de la Hollywood





Cine a auzit de produsele Neil George? Mâna suuuus!!! Acest brand include produse profi pentru păr, ce oferă hidratare, vitalitate și strălucire părului. Kate Hudson și Charlize Theron se numără printre fanii acestui brand.

Iată ce mi-a plăcut:


Șampon


Acest sampon de lux este infuzat cu un amestec bogat de coacăze indiene cu antioxidanți și un amestec brevetat de extracte botanice care intensifică strălucirea în timp și oferă părului un miros proaspăt și curat.


Balsam pentru Păr Strălucitor

Este un balsam de uz zilnic, pentru amplificarea strălucirii părului. Conține extract de Boboci de Portocal pentru a deschide părul și a conferi un miros proaspăt de citrice. Oferă hidratare superioară părului normal spre uscat. Părul va rămâne fin, descurcat și ușor de pieptănat și desigur...strălucitor!

Și iată și un produs pentru îngrijire corporală...

Hidratant pentru Corp


Acest hidratant de lux de la Neil George este infuzat cu coazăze  indiene cu antioxidanți coacăze și un mix de uleiuri și extracte de fructe care lasă pielea netedă, moale si hidratată. Mirosul de salvie, grapefruit oferă o experiență unică, lăsându-te odihnit și revigorat. Fără parabeni!

Descoperiți și încercați produsele Neil George! Veți rămâne surprinse!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu