luni, 29 februarie 2016

Neocutis, pentru o piele minunata!


NeoCutis este un brand ce are ca scop crearea unei piei noi, ajutând la accelerarea vindecării tăieturilor și arsurilor și cicatricilor. Linia NeoCutis oferă mediul propice pentru a diminua și de a preveni semnele vizibile ale îmbătrânirii. Produse NeoCutis folosesc proteinederivate dintr-o bancă de celule de regenerare. Aceste proteine sunt bogate în factori de creștere, antioxidanți, colagen și alți nutrienți esențiali.


Iată produsele care mi-au plăcut

Nouvelle Cremă Corectoare cu Retinol



Este o cremă inovatoare pentru iluminarea feţei, cu tehnologie unică pentru furnizarea dozei susţinute de Retinol pentru eficienţă optimă. Este formulată cu Melaplex® pentru îndepărtarea vizibilă a petelor de vârstă şi tonului neuniform al pielii. Reduce aspectul liniilor fine, ridurilor şi semnelor foto-îmbătrânirii. Lasă un ten cu aspect mai ferm, mai fin, curat, luminos şi întinerit. Perfect pentru toate tipurile de piele, non-comedogenic, testat dermatologic, fără coloranţi şi parfum.

Bio Gel Regenerant



Gel hidratant facial fără ulei, dezvoltat cu tehnologia patentată PSP® pentru beneficii de reîntinerire.
Oferă hidratare uşoară şi îmbunătăţeşte elasticitatea pielii, reduce vizibil aspectul liniilor fine şi a ridurilor. Hrăneşte şi revigorează pielea stresată și lasă un ten cu aspect mai fin, mai neted, mai strălucitor şi întinerit. Este ideal pentru pielea normală spre grasă, fiind fără coloranţi artificiali sau parfumuri. Este non-comedogen, fiind  testat dermatologic.

Neo Lumiere pentru Ochi


Atenuează umflaturile pielii cu cafeină și volumizează  aspectul pielii cu puterea de hidratare a acidului hialuronic. Diminuează vizibil aspectul întunecat de sub ochi. Hrpnește, hidratează, lasă zona ochilor proaspătă și fină!

Recomand aceste produse, le puteți găsi aici.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu