luni, 14 martie 2016

Air Val International, Parfumuri pentru Cei Mici





Hey dragelor!

Vreau să vă prezint niște parfumuri mai speciale, pentru suflete speciale, zâmbitoare și jucăușe. Este vorba despre gama de parfumuri Air Val International ce oferă peste 300 de parfumuri și produse de îngrijire personală pentru copii și adolescenți. Air Val International este marca recunoscută ce produce și distribuie parfumuri și produse pentru ingrijirea corpului nu doar pentru Compania Walt Disney ci si pentru alte mărci internaționale cunoscute.

Am cumpărat 2 parfumuri pentru nepoțeii mei, Antonia și Luis și au fost super extra fericiți de cadourile primite. La fel sunt și eu.

Iată recenziile:

Frozen Apă de Toaletă Spray





Cum toate fetițele sunt înnebunite după Elsa, cel puțin în cercurile mele, am decis să iau acest parfum lansat în 2014 și inspirat de filmul Frozen. Este un parfum floral fructat pentru tinere domnișoare, proaspăt, dulce, suculent, minunat. Cu note de mir, trandafir, iasomie, coacăze roșii. Cu flacon cu personajele Elsa și Ana cu capac în formă de coroană. este foarte potrivit pentru petrecere sau anotimpuri calde.

Green - Angry Birds Apă de Toaletă Spray

Luis a fost extaziat când a văzut parfumelul inspirat de celebrele păsări năzdrăvane, atât de îndrăgite de el. Este un parfum floral cu chiparos pentru copi, cu note înalte de citrice, note medii de flori,  note de bază de acorduri verzi şi lemnoase. Este potrivit pentru ţinute de petrecere sau ținute de zi cu zi.

Sunt adorabile toate parfumelele cu flacoane ingenios create. Ah, de-aș mai fi copil... Dar ne bucurăm că putem oferi mici bucurii parfumate și celor mici, nu?

Găsiți mai multe variante de parfum Air Val, la prețuri reduse în aceste zile.

O noapte magică!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu