miercuri, 2 martie 2016

J Beverly Hills, produse cu stil




J everly Hills este creația lui Juan Vision- întoarcerea la pasiune și imaginație pentru saloane si alti colegi stilisti al unui brand ce surprinde esența Beverly Hills "afluență, eleganță, strălucire și stil." Creat de Juan Juan, stilist pentru industria de divertisment și fondatorul Juan Juan Salon, un punct de reper in Beverly Hills; brandul include produse infuzate cu ingrediente de ingrijirea părului ce oferă o alternativă atrăgatoare pentru saloane si stilisti.

Iată produsele încercate:

Pastă texturizantă de finisare
Pastă cu textură ce oferă fixare fermă și delicată ce conține fibre avansate de textură pentru o varietate de stiluri. Oferă control, separare și elasticitate la coafare pentru definirea texturii delicate
Este foarte ușor de aplicat. Se freacă o cantitate mică pe mâini și apoi se aplică pe părul ud sau uscat de la rădăcină la vârfuri. Gata! Wild and ready to go!

Glaze Me Gel de Coafare Lejer


O lotiune de styling lejer, fără parabeni . Conține extracte de aloe vera, musetel, rozmarin, salvie si urzică, extracte de rasini moi. Oferă un plus de strălucire superioară și o hidratare medie. Oferă ținută și permită o coafura usoară si versatilă.

Leave On Balsam Protector 
Balsam revitalizant pentru păr, ce conține grapefruit, lucrenă și extracte din plante. Conține și proteine de grau si pro-vitamina B5, oferă protecție, îngrijire durabilă si umiditate optimă. Este concentrat cu vitamina E pentru păr suplu. Dezvaluie scalpul revigorat si mai sanatos și un par mai confortabil.

Descoperiți o mulțime de produse pentru păr aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu