sâmbătă, 26 martie 2016

Serious Skincare, soluții serioase de înfrumusețare




Bună. O postare de weekend ...

Linia de produse Serious Skincare de îngrijire a pielii include de tratamente de înfrumusețare și produse cosmetice create pentru modelul internațional Jennifer Flavin-Stallone, pentru a aborda o multitudine de nevoi de îngrijire a pielii.

 Serious Skincare a fost introdusă pentru prima dată ca o linie de tratament anti-acneic, și a evoluat de atunci într-o linie completă de soluții pentru nevoile de îngrijire a pielii fiecăruia.


Balsam Regenerant cu Celule Stem Vegetale

Balsam de lux de refacere ,conține celule stem vegetale și alte ingrediente puternice. Trezește și reîncarcă părul tern, cu aspect întins. Redă volumul părului, acesta va deveni mai plin de volum, mai neted și cu aspect mai sănătos.

THE Mascara

Blackest black este un rimel nutritiv şi de îngrijire, ce ajută alungirea, îngroşarea, ondularea şi definirea genelor. Bogat în Panthenol pentru beneficii de hidratare, întărire şi îngrijire.Oferă luciu şi vitalitate genelor, creează gene fine, pline, lungi, naturale şi cu aspect sănătos. Nu se împrăştie, nu se întinde, nu se strânge.

Fard de Pleoape cu Bilă - Sea Shell


Fard de ochi mineral lejer,cu formulă cu pigment bogat ce nuanțează pleoapele cu nuanțe superbe, durabile. Cu aplicator cu bilă unic ce oferă aplicare ușoară, rapidă. Se agită delicat aplicatorul și se rulează pe pleoape cu ochii închiși. Este superb!

Descoperiți produsele Serious Skincare la reducere zilele acestea!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu