marți, 15 martie 2016

Cafe- Cafe... parfumuri seducatoare




Neatza!!!

Creatorul parfumurilor Cafe-Cafe a lansat primul parfum în 1978. Parfumurile au fost creat în colaborare cu parfumierii Jean-Jacques Diener, Raphael Haury, Julie Masse, Henri Bergia, Thomas Fontaine, Arturetto Landi, Mark Buxton și Antoine Lie.


Iată selecțiile mele:

Iced Apă de Toaletă Spray



Parfum lemnos citric pentru femei contemporane, cu aromă proaspătă, condimentată, caldă, cremoasă, ademenitoare. Note înalte de mentă, grapefruit, mandarină, note medii de iasomie, pară, note de bază de lemn de cedru. Este recomandat pentru ținute de primăvară sau vară.





Parfum floral lemnos cu mosc pentru femei moderne, dulce, cald, pulverulent, energic, vesel. Ca note înalte avem  măr, coacăze negre, grapefruit , note medii de iasomie, floare de portocală, heliotrop și note de bază de paciuli, vanilie, mosc, vetiver. Este perfect pentru orice ocazie.




Parfum oriental floral pentru femeia contemporană. Puternic, dulce, intens, senzual şi atrăgător. Note înalte de măr, mandarină, grapefruit şi bambus. Note medii de crin, lotus şi lăcrămioară și note de bază de vanilie, lemn de santal, cafea şi mosc. Este un parfum minunat, perfect pentru toate ocaziile. 

Găsiți aceste parfumuri la un preț redus!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu