sâmbătă, 12 martie 2016

Clinicians Complex, sub îndrumarea specialiștilor


Clinicians Complex este un brand care oferă produse de îngrijirea pielii cu ingrediente atent selecționate de către medici și specialiști. Produsele vizează anti-îmbătrânire, eliminarea petelor, acneei și altor probleme la nivelul pielii.

Iată produsele recomandate:


Loțiune pentru varice
Este o loțiune tratament eficientă pentru vene cu varice, ce conține bioflavonoid de citrice (complex de vitamina P), extract de sâmburi de struguri. De asemenea, include un amestec cu extract de proteine de soia, extract de castane și complex hesperidinic eficient. Elimină aspectul venelor cu varice existente, stimulează rezistența și integritatea venelor în timp ce menține sănătoși pereții vaselor sangvine. Mai mult, sorește circulația și reduce umflarea gleznelor și gambelor. Se masează  ziua și seara zonele afectate sau la indicațiile medicului.

Crema Pentru Vânătăi

Stimulează refacerea naturală a pielii și reduce severitatea vânătăilor asociate cu chirurgia plastică. Este o formulă cu Ulei de Arnică pentru stimularea circulației sangvine, eliminând lichidele reținute în piele. Conține ulei Emu hidratant pentru încurajarea vindecării. Este îmbogățit cu Extract de Ceai Verde pentru combaterea radicalilor liberi nocivi. Lasă pielea rafinată și sănătoasă. Pentru proceduri cosmetice, aplicați de 3 ori pe zi pe zonele afectate 2 săptămâni înainte și 2 săptămâni după proceduri. Pentru vânătăi generale, masați delicat zona afectată de 2 ori pe zi.

Demachiant pentru Față

Demachiant facial fără ulei, fără săpun și spumă, cu acid glicolic pentru exfolierea delicată a pielii și desfundarea porilor. Conține gel de aloe vera cu efecte de calmare, vindecare și anti-inflamatorii. Lasă pielea calmă, curată, suplă și netedă. Este ideal pentru pielea normală spre uscată, matură și lezată de soare. Se masează delicat pe fața și gâtul umede de 1-2 ori pe zi, sau după indicațiile medicului.

Pentru mai multe produse cu rezultate uimitoare, consultați Strawberrynet!

O seară minunată!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu