miercuri, 16 martie 2016

Elis Faas... Frumusete Fără Stres


Bun găsit!

Ellis Faas este o linie universală de cosmetice pentru față, ochi, buze și gene. Ellis Faas și-a creat întreaga marcă inspirându-se din culorile vibrante și bogate ale naturii. Alături de culori puternice de roșu, mov, bej, albastru, maro, portocaliu și verde, aceste nuanțe sunt create a fi complementare cu toate nunațele de piele. Aceste produse cremoase și de lux scot în evidențătrăsăturile frumoase, mascând orice imperfecțiune. Versatile și universale, produsele Ellis Faas pot fi folosite pentru a crea stiluri minunate, cu aspect natural și strălucitor, dramatice, teatrale sau profesionale.


Iată recomandările mele:â

Skin Veil


Fond de ten lichid hidratant si protector, cu o textură ultra-aerisită care alunecă ușor pe piele. Este formulat cu minerale, care difuzează lumina pe suprafața pielii. Maschează aspectul porilor, liniile fine și ridurile. Ofera o hidratare optima si SPF 15 PA +++ pentru protecție solară. Dispune de un design stilou la îndemână ideal pentru utilizarea pe fugă! Oferă un finisaj clar, neted, strălucitor, fără cusur și natural. Este perfect pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibilă. Nu conține parabeni, parfum sintetic, triclosan.




Este un fard de pleoape, cremos, elegant, care nu face probleme. Nu se adună în pliuri, rămâne impecabil ore în șir. Conține ingrediente naturale ce hidratează și oferă un aspect frumos, confortabil. Eu am ales bordeaux, pentru că ador această nuanță, însă găsiți mai multe produse disponibile pe site.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu