miercuri, 23 martie 2016

Fashion Fair, Frumusețe pe Alese!




Brand-ul Fashion Fair a apărut în 1973, denumit după un show de modă. Cu ambalaj roz feminin și o gamă largă de nuanțe, Fashion Fair Cosmetics a fost comercializată în supermarket-uri. Linia de continuat să se extindă prin introducerea de îngrijire a pielii, parfumuri și produse de îngrijire a părului produse de care are nevoie pentru femei adresate femeilor de culoare.

Iată recomandările pentru acest brand:

Lustru Facial Delicat

Gomaj facial non-abraziv, fără săpun, ce exfoliază delicat celulele moarte ale pielii. Conține agenți speciali de îngrijire care nu usucă și nu irită pielea și lasă pielea netedă, luminoasă și purificată.

Loțiune demachiantă intensă


Demachiant facial hrănitor pentru piele uscată , ce elimină delicat, dar în profunzime impuritățile și machiajul. Menține echilibrul pH-ului natural al pielii și lasă pielea împrospătată, hidratată și purificată.


Loțiune Tonică pentru Ten Uscat, Sensibil

Tonic facial delicat, infuzat cu alcool, ce reține hidratarea pentru catifelarea pielii. Calmează imediat roșeața și iritațiile, lasă pielea calmă, netedă, împrospătată și confortabilă. Este ideal pentru piele uscată și sensibilă.


Găsiți produsele Fashion Fair, aici.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu