miercuri, 16 martie 2016

Gandini 1896, Parfum si Romantism





Bun Găsit!

Astăzi vorbesc despre Gandini 1986! Un brand istoric în parfumeria italiană, Gandini a creat esențe, parfumuri si ape de colonie renumite pentru manufactura, materiile prime fine și autenticitate, cufundat în istorie și tradiție, Gandini este renumit pentru colecțiile sale unice, cu o abordare realizate manual, încurajându-vă să fții propriul vostru parfumier prin amestecarea parfumului, creând o semnătură - "doar pentru tine".

Iată ce îmi place:

Grapefruit și Citrice Colonie Spray



Parfum citric aromat pentru femei și bărbați, proaspăt, luminos, încântător. Ca note înalte: grapefruit, mandarine, bergamotă și lămâie, note medii: iasomie, lavandă, rozmarin și anason și note joase: mosc, vetiver, semnțe de ambretă. A fost lansat în 2010, fiind un parfum potrivit pentru primăvară sau vară.

Rodie și Tămâie Colonie Spray


Un parfum fructat cu chiparos pentru femei și bărbați. Esteproaspăt, zemos, sofisticat și carismatic. Are notele înalte: portocală, rodie și zmeură, notele medii: lăcrămioare, piper alb și tămâie și notele joase: patciuli, cedru și mosc. A fost lansat în 2010 și este perfect pentru toate ocaziile.


Lemn de Tek Colonie Spray


Iată un parfum lemnos condimentat unisex, ce încântă prin note cu caracter exotic, cald, senzual și captivant. Ca ote înalte avem: kiwi, ananas și frunze de violete ,note medii : chimen, scorțișoară și piper alb și note joase: tek, cașmir și lemn de santal. Lansat în 2010, este un parfum impresionant și misterios, perfect pentru toate ocaziile. Îl ador cel mai mult din seria Gandini!

Descoperiți esențe de colonie formidabile, care vă vor ajuta să vă conturați stilul!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu