miercuri, 30 martie 2016

Hard Candy, complexitatea machiajului


Hard Candy...oare ați auzit de ei sau nu?

Ei bine, Hard Candy include produse ce  uimesc prin culoare intensă, ambalaje sălbatice și un fler pentru dramatism. Numele invocăa toate lucrurile feminine și dulci, în timp ce brandul în sine aduce stil îndrăzneț si atitudine.

Iată câteva produse faine:

Fard de Obraz Rumenit - #Living Doll




Copt timp de opt ore, acest fard de obraz are o textură ușoară, foarte accesibil de luat și aplicat. Pentru un look dramatic, se poate aplica cu o pensulă umedă.  Această nuanță are o tentă rozalie, dulce de tot!

Take it Off Demachiant





Ma amuza denumirea acestui produs. Pe cât ne place machiajul și aplicarea produselor de beauty, pe atât vrem să scăpăm de el seara, înainte de culcare. Așa că chiar vrem să dăm totul jos de pe față. Aceasta este varianta perfectă! Este un demachiant tip loțiune, care elimină machiajul ușor, cu o dischetă demachiantă și nu lasă reziduuri și nici nu pișcă. Mă spăl ușor cu apă și gata!

Apa de Parfum Spray


Iată că avem și un parfum sexy şi jucăuş pentru doamnele atrăgătoare. Este seducător, carismatic şi revigorant cu note înalte de ceai alb şi porumb roz, note medii de trandafir şi iasomie și note de bază de caramel şi vanilie. Are arome de mosc şi caşmir și este potrivit pentru orice ocazie!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu