marți, 1 martie 2016

Jacques Fath, parfum și eleganță

  

Jacques Fath a fost un designer de moda francez privit ca unul dintre cele mai mari influențe cruciale din haute couture postbelic. Primul parfum a fost lansat in 1953. Motto-ul și misiunea firmei de astăzi este:  O abordare avangardista spre un design nobil și lux european discret!

Sunt de-a dreptul minunate;

Green Water Apă de Toaletă Spray (pentru bărbați)

Parfum revigorant pentru reconfortarea domnilor, ce inspiră lumină și senzații intense. Ca note înalte avem Ulei Esențial de Petitgrain, Mandarină ,Chimen, Busuioc, note medii de Isomie, Ghimbir, Lăcrămioară, iar ca note de bază de Mosc, Mușchi, Ambră. Este perfect pentru zi.


Parfum luxos,oriental pentru femei, strălucitor,dulce,proaspăt și elegant. Notele înalte sunt coacăzele negre, pruna, mandarina, coacăzele, piersica, bergamota și lămâia. Notele medii sunt tuberoza,floarea de portocală, iasomia ,heliotrop, lăcrămioara și trandafirul. Notele de bază dezvăluie ambra, boabe tonka, paciuli, mosc, vanilie, cedru și benzoe. Este potrivit pentru ocazii speciale


ParfumulExpression pentru femei a apărut în 1977. Este clasificat ca un parfum cu chiparos. Note ]nalte de fructe hesperidium, notele de mijloc de trandafir si baza de note de licheni. Este o creație a lui Raymond Chaillan. Sticla este un design Serge Mansau.

Descoperiți parfumurile Jacques Fath.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu