marți, 1 martie 2016

Je veux... o primăvara cu un păr minunat!



Hello!

1 martie să vă oferă o primăvară de vis!!!
O zi superbă nu poate spune decât că trebuie să avem un păr frumos.

Iată-ne în fața unui brand care mi-a câștigat interesul de la prima utilizare a șamponului. Je Veux...

Vă prezint două dintre produsele lor:

Șampon Tratament cu Argilă

Este un șampon natural, bogat în nutrienți, ce purifică și învigorează părul în timp ce stimulează scalpul. Conține ingrediente naturale echilibrate precum ulei de Argan din Maroc, Minerale din Marea Moartă și ulei de Neem Indian. De asemenea, conține Omega 3, Omega 6 și Vitaminele A, E & C. Oferă beneficii de hidratare, protecție, revitalizare și fortifiere și adaugă părului corp și strălucire. Lasă părul catifelat, neted, flexibil și cu aspect sănătos. Este un produs profesional pe care momentan îl găsiți la un super preț!





Este un balsam hidratant eficient, cu ingrediente naturale echilibrate precum ulei de Argan Marocan, Minerale din Marea Moartă și ulei de Neem Indian. Conține ca și șamponul amestecul de Omega 3, Omega 6 și Vitaminele A, E și  C. Oferă beneficii de hidratare, protecție, revitalizare și fortifiere,descurcă părul, adaugă ținută și rezistă în fața factorilor poluanți. Părul devine mai catifelat, mai neted, mai strălucitor, ma flexibil și mai maleabil! ÎMI PLACE!

Ca să fie totul complet, iată și masca...


Mască revitalizantă eficientă pentru păr, ce conține ingrediente naturale echilibrate precum ulei de Argan Marocan, Minerale din Marea Moartă și ulei de Neem Indian. Cu amestec de Omega și vitamine, oferă beneficii de hidratare, protecție, revitalizare și fortifiere. Deschide porii scalpului și face părul mai ușor de pieptănat. Dezvăluie un păr mai catifelat, neted, flexibil și sănătos. Vă va impresiona și pe voi cu siguranță.

Le găsiți aici!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu