miercuri, 23 martie 2016

Judith Leiber, pur si simplu Stralucitor!


Judith Leiber. Vă spune ceva? Nu neaparat ca parfum, darși prin stilul special de accesorii glamorous!!! Judith Leiber este un designer renumit de genți de mână și poșetuțe plic. Leiber Company a fost inaugurată în 1963 ca designer de lux cu poșete de seară si accesorii din piele pură. Mai târziu, linia de parfum Judith Leiber a fost creată, fiind  caarismatică, elegantă, plină de farmec.

Iată produsele de vis:

Night Apă de Parfum Spray




Parfum oriental pentru femei contemporane. Bogat, intens, senzual și ademenitor. Note înalte: bergamotă și scorțișoară neagră, note medii: iasomie, bujor și crin și note joase: ambră orientală caramelizată, patciuli intens, tămâie și esențe lemnoase cremoase. Este potrivit pentru ținutele de seară.

Amethist Apă de parfum Spray
Un parfum fructat floral pentru femei moderne. Cu acorduri proaspete, dulci, delicioase, tropicale și Fermecătoare. Note înalte de litchi, bergamotă, mure Boysen, mure, zmeură și dude. Note medii de magnolie, gardenie, flori de tei si lăcrămioară. Notele de bază sunt cele  de lemn, mosc si chihlimbar
Lansat în anul 2012. Este minunat pentru ocazii speciale si de zi cu zi

 Emerald Apă de Parfum Spray (ediție limitată)
Parfum floral cu acorduri verzi pentru femei moderne. Este proaspăt, dulce, elegant, senzual, intigant. conține note înalte de bergamotă italiană, frunze mandarină, osmanthus, ananas. Note medii de trandafir turcesc, gardenie albă, iasomie, cyclamen, magnolie, ardei iute.Note de bază vanilie, mosc, ambră gri, patchouli, acorduri cedru. Este perfect pentru toate ocaziile.

Găsiți parfumurile J. Leiber, aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu