joi, 3 martie 2016

Kose, ingrijire cu inspiratie chinezeasca


Kose Sekkisei este o serie de ingrijirea pielii ce reduce petele de varsta si previne formarea melaninei. Kose este varianta in chineza pentru zapada, fiind inspirat de frumusetea, puritatea si aspectul alb al zapezii.

Recomand:



Clinity Acti-Rize Loţiune Hidratantă Lăptoasă R de Întindere


Loţiune facială bogată, lăptoasă hidratantă cu rădăcină de ginseng coreean, ulei de jojoba, glicerină, uleiuri minerale. Pătrunde în fiecare strat al pielii pentru a-i oferi hidratare. Oferă beneficii antioxidante pentru combaterea radicalilor liberi.  Pielea va avea un aspect mai fin, catifelat, hrănit, sănătos. Se aplică ziua şi seara pe faţa şi gâtul demachiate.



Pudră minerală 100% ce combină cinci efecte. Funcţionează ca produs de îngrijire, machiaj, bază, corector, fond de ten, protector solar. Ascunde porii, imperfecțiunile, evită razele solare nocive. Controlează sebumul excesiv şi previne strălucirea nedorită. Are textură fină, aderă perfect pe piele. Lasă un ten neted, fără cusur pentru 24 ore. Fără parfum, alcool, coloranţi artificiali, conservanţi, fără talc.


Cremă de albire concentrată pentru masaj, ce se netezește pe piele cu mișcări de masare pentru stimularea circulației sangvine. Conține ingrediente orginale aromatice pentru calmarea pielii. Stimulează abilitatea pielii de retenție a hidratantului pentru o hidratare persistentă. Dezvăluie un ten mai ferm, mai neted și mai luminos.

G[si'i mai multe produse aici



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu