miercuri, 16 martie 2016

La Claree Oliv', stare de bine pentru frumusețe!




La Claree Oliv 'constă în produse de îngrijire pentru ten și corp și produse cu dimensiuni de călătorie pentru a lua cu tine în vacanță și o selecție de seturi care pot face și un cadou perfect. Pe lângă extractul de măsline activ, fiecare produs conține, de asemenea, alte trei ingrediente cheie - ceai verde, floare de colț și aloe vera. Aceaste ingrediente oferă o hidratare de lungă durată la nivelul pielii, în timp ce luptă împotriva procesului de imbatranire.

Iată ce recomand:

Lapte Demachiant

Concentrat cu elemente  active vegetale antioxidante, are o textură fină, moale și non grasă. Curăță și elimină urmele de machiaj dificile și impuritățile, protejând în același timp filmul hidrolipidic al pielii. Oferă flexibilitate, confort si luminozitate.


Spray Hidratant Calmant


Spray calmant şi hidratant, cu extract de castravete ce îndepărtează blând excesul de sebum şi impurităţile. Conține apă florală de mentă ce revigorează pielea şi stimulează microcirculaţia și uleiuri esenţiale de coajă de lămâie şi palmarosa cu proprietăţi antiseptice, antibacteriene şi antifungice. Apără pielea de stresul ambiental și l asă pielea suplă, luminoasă, hrănită şi energizată. Este perfect pentru toate tipurile de piele și este recomandat a se utiliza de două ori pe zi.

Mască Nutritivă

Formulată cu un complex dermofilic unic, nutritiv, această mască este hranitoare si hidratantă. Elimină radicalii liberi si cu ajutorul conținutului antioxidant, reduce vizibil ridurile. Pielea rămâne moale și netedă, gata de a primi nutrienții foarte necesari unui ten frumos,

Recomand aceste produse naturale. Veți fi încântate, ca și mine!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu