joi, 10 martie 2016

Living Proof, dovada unui par frumos!


Dragelor, o a doua postare este despre produsele Living Proof! 

Unde frumusetea se îmbină cu știința! Living proof rezolvă cele mai dificile probleme de frumusete. Pentru rezultate care atrage priviri și senzație de fericire și încredere în sine!

Cremă Nutritivă de Coafare


Este o cremă de coafare anti-electrizare. Cu OFPMA patentat, o tehnologie anti--frizz ce va bloca în mod eficient umiditatea. Aranjează și îngrijește părul creț, greu de gestionat fără a-l supraîncărca. 
Menține nivelul de hidratare optim în timpul îngrijirii părului. Este infuzat cu un parfum subtil ce citrice, ce oferă prospețime. Lasă un păr mai elegant, mai strălucitor, fără electrizări. Nu conține uleiuri grele și silicon!


Ser pentru Păr Mătăsos

Un ser de păr ușor de purtat și de durată, cu formulă fără ulei și fără silicon. Cu Complexul Sera-Smooth ce oferă mișcări naturale și înlătură electrizarea. Ajută la netezirea rapidă și ușoară a părului fără a-l încărca. Lasă părul atrăgător, ușor de aranjat, fără a-l încurca!

Mască Tratament de Refacere

Mască de refacere pentru părul uscat sau deteriorat. Conține agenți de îngrijire și OFPMA, o molecula patentată de control al umidității. Ajută refacerea stratului protector al părului și reduce porozitatea părului. Netezește cuticulele și  consolidează fiecare fir de păr. Oferă hidratare și îngrijire, in acelasi timpținută și rezistență! Este infuzat cu un parfum subtil de citrice, proaspăt. Dezvaluie, un păr lucios, ușor de gestionat și sănătos. Este sigur pentru păr vopsit sau tratat chimic.

Recomand aceste produse, găsiți mai multe aici!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu