marți, 22 martie 2016

Marvis, gustul prospețimii


Pastele de dinți Marvis.
Cu sediul în Florența, Marvis este renumit pentru pastele de dinți sale încă din anii 1970, când tuburile sale distincte au început să ocupe un loc important în magazinele de parfumuri exclusiviste. De-a lungul anilor, compania a continuat prin stilul și aromele inovatoare.

Marvis Aquatic Mint



Iată o pastă de dinți bogată, cremoasă și cu aromă unică. Conține Fluor pentru a preveni deteriorarea dinților în timp ce combate tartrul și placa dentară. Are o aromă răcoritoare de mentă și prospețime acvatică. Oferă o senzație și gust plăcut timp îndelungat. Menține respirația proaspătă întreaga zi și lasă dantura curată, protejată și sănătoasă. Este ambalată în tubul specific colorat Marvis, cu un capac elegant.

Marvis Ginger Mint 

Pastă de dinți bogată, cremoasă și cu aromă unică. Conține Fluoride pentru a preveni deteriorarea dinților în timp ce combate tartrul și placa dentară. Are o aromă de ghimbir condimentat și mentă răcoritoare. Lasă senzația unui gust plăcut timp îndelungat. Menține respirația proaspătă întreaga zi și lasă dantura curată, protejată și sănătoasă.


Marvis Amarilis Licorice

O pastă de dinți aromată cu lemn dulce și amarilis, deosebit ca gust și ca prospețime. Este seducător și curăță, lasă respirația curată. Îmi place.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu