luni, 21 martie 2016

Nisim, pentru un păr de vis



Bun găsit!

Este primăvară și vrem un păr uimitor, nu? Produsele Nisim vin în ajutor. Acestea ajută la prevenirea tuturor tipurilor de probleme la nivelul părului. De asemenea, ajută la prevenirea căderii părului, alopecie, si vine cu soluții salvatoare în cazul căderii părului.

Recomand:

Şampon (Pentru Păr Normal Spre Uscat)



Șampon intens, împotriva căderii părului. Ajută la eliminarea în mod eficient a acumulării de sebuum, reziduuri și murdărie. Ajută un mediu curat și bogat în substanțe nutritive pentru creșterea naturală a părului. Neutralizeaza DHT (dihidrotestosteron) pe suprafața scalpului și regleaza in mod eficient pierderea excesiva a părului. Este ideal pentru normal spre uscat.


Balsam împotriva căderii părului


Balsam împotriva căderii părului pentru păr rarefiat, cu o textură densă,cremoasă. Este formulat cu amino acizi, DEA, Biotin şi alte Extracte Botanice. Reduce căderea excesivă a părului şi oferă hidratare. Neutralizează DHT, reziduurile de grăsimi şi transpiraţie. Lasă un păr mai des, mai plin, lucios şi sănătos.

Mască împotriva căderii părului


Mască de îngrijire intensă a părului. Conţine agenţi de îngrijire, incluzând ulei de seminţe de floarea sorelui şi ulei de ricin. Include proteine de grâu hidolizate şi amidon de grâu ce dă volum părului. Reface părul cu hidratare optimă și fezvăluie păr mai dens,mai lucios şi uşor de pieptănat. Este minunat pentru părul foarte uscat şi supra solicitat în urma coafării. Este sigur pentru părul tratat chimic.

Găsiți mai multe produse Nisim aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu