miercuri, 23 martie 2016

Nutraluxe MD, Ingrediente pentru un Ten Ireproșabil


NutraLuxe MD conține produse ce optimizează aspectul genelor și tenului. Combinația de ingrediente ajută dezvoltarea unor gene hidratate și cu aspect impresionant, protejând în același timp contra ruperii.

Iată câteva produse pentru a fi și a vă simți mai frumoase:

Balsam Volumizator


Un balsam bogat în nutrienți pentru volum. Formulă cu Extract de Jojoba ce tratează și previne deteriorarea părului. Conține Proteine de Grâu Hidrolizate pentru repararea și prevenirea vârfurilor despicate. Netezește suprafața firului de păr, fiind bogat în Proteine de Mătase Hidrolizate ce adaugă strălucire părului. Este infuzat cu I.C. Prostaglandin încapsulat pentru reducerea căderii părului și stimularea foliculilor slăbiți. Părul devine mai plin de volum, mai des, cu aspect mai sănătos și descurcat.

Ser cu Acid Ascorbic

Ser facial anti-îmbătrânire, cu 20% L-Ascorbic Acid pentru protejarea pielii de radicalii liberi. Previne îmbătrânirea prematură şi repară condiţiile existente. Cu Pantenol pentru exfolierea pielii şi promovarea generării de noi celule. Reduce aspectul ridurilor şi liniilor fine,  menţine nivelurile de hidratare şi promovează producţia de colagen. Lasă tenul mai fin, neted, ferm, luminos, sănătos după doar 2 săptămâni de utilizare!!!

Tratament pentru Gene


Tratament eficient, cu formulă naturală, pentru gene. Conține peptide esențiale, vitamine și elemente vegetale pentru îngrijirea și fortifierea genelor și a sprâncenelor. mbunătățește luciul și flexibilitatea în timp ce previne ruperea. Menține rezistența și lungimea genelor pentru un aspect sănătos, este testat oftalmologic.

Descoperiți mai multe produse adorabile!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu