luni, 11 aprilie 2016

Brooks Brothers - Ape de Colonie cu Stil



Casa Brooks Brothers a fost fondată în anul 1818, ca prima casă de modă din America. Prima ediție de parfumuri a fost creeată în 1950 iar cea mai nouă în 2012. Parfumurile Brooks Brothers au fost create în colaborare cu parfumurile Vincent Schaller, Steve Demercado, Jim Krivda, Marypierre Julien, Rodrigo Flores-Roux, Richard Herpin și Ilias Ermenidis.

Iată câteva selecții pentru domni și doamne:

Black Fleece Red Colonie Fără Pulverizator


Parfum lemnos aromat pentru femei și bărbați. Este cu note de fum, terestru, călduros, masculin și carismatic. Conține note de rom, cardamon, citrice, tutun, nucșoară, lemn de santal și piele. A fost lansat în 2010 și este recomandat pentru toamnă sau iarnă.

Black Fleece White Colonie Fără Pulverizator

Parfum citric lemnos pentru bărbați și femei, proaspăt, curat, senzual și captivant. Conține note de citrice, cimbru, lavandă, cedru și vetiver. A fost lansat în 2010 și este perfect pentru toate ocaziile!

New York Apă  de Parfum Spray

Versiune pentru femei lansată în 2008, cu note de floare de portocal, bergamotă, floare de păr, tuberoză, iasomie, zambilă, rădăcină de iris, mosc, lemn de trandafir si acorduri lemnoase. Este deosebit de distins, floral, persistent. Perfect pentru primăvară!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu