luni, 11 aprilie 2016

Cowshed, ingredient natural pentru ingrijirea pielii


Cowshed este o gama de produse naturale, terapeutice pe baza de plante, create in Anglia, cu nume indrăznețe dar beneficii serioase!

Knackered Cow Loțiune de Corp Relaxantă



Ulei herbagen relaxant pentru corp, formulat cu uleiuri esenţiale de lavadă şi eucalipt. Susţine redobândirea armoniei spirituale odată cu relaxarea muşchilor extenuaţi. Conţine unt natural hidratant de cacao, vitamina E, antioxidant pentru apărarea pielii împotriva semnelor premature de îmbătrânire. Pielea va avea un aspect mai neted, mai calmat şi întinerit. Nu conţine parabeni, derivaţi petrochimici, sulfiţi sau coloranţi.

Udderly Gorgeous Tratament pentru Picioare


Tratament răcoritor pentru picioare, ce conține ulei de cătină, un emolient amestecat cu vitamine, minerale și acizi grași esențiali. Răsfață și protejează pielea, reface picioarele calmate și confortabile.
Ideal de utilizat după primul trimestru sau sarcină. Fără parabeni, petrochimicale, sulfați sau coloranți artificiali.




Ulei hidratant pentru îngrijirea mâinilor, formulat cu ulei de caisă, un emolient bogat în Vitamina A ce hidratează şi protejează cuticulele uscate. Delicat parfumat cu uleiuri esenţiale reconfortante de bergamotă şi palmarosa. Nu conține parabeni, petrochimice, sulfaţi şi coloranţi chimici.

Descoperiți produsele Cowshed!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu