joi, 21 aprilie 2016

First Aid Beauty, suportul frumuseții tale!

http://ro.strawberrynet.com/skincare/first-aid-beauty

Produsele First Aid Beauty sunt lipsite de produse chimice concentrate și alergeni cunoscute, incluzând parabeni, ftalați, alcool, arome și coloranți artificiali. Produsele vizează aspecte specifice ale pielii, cum ar fi eczeme și acnee. Rezultatul este adevarata frumusețe pură și o colecție de produse care pot fi utilizate în siguranță chiar și de tipuri de piele sensibile.

 Hidratant pentru Corp 
 


http://ro.strawberrynet.com/skincare/first-aid-beauty/body-moisturizer/191349/#DETAIL

 Hidratant de corp fără parfum, cu textură non-grasă, cu absorbție rapidă, ce oferă hidratare, protecție.
Cu FAB Antioxidant Booster pentru combaterea radicalilor liberi, vindecă și îmbunătățește pielea aspră, uscată.  Pielea va avea un aspect fin, catifelat, sănătos, fiind ideal pentru toate tipurile de piele, inclusiv cele sensibile, uscate sau cu cruste

  
Aloe Plus Gel Calmant

http://ro.strawberrynet.com/skincare/first-aid-beauty/aloe-plus-soothing-gel/191350/#DETAIL


Gel tratament calmant eficient cu elemente naturale antiiritante inclusiv Aloe, Acai, Ulei de Seminţe de Limba-Mielului  Calmează şi răcoreşte pielea inflamată sau înfierbântată, fiind ideal pentru pielea iritată de după expunerea la soare, epilare, bărbierit sau tratamente cosmetice.


 Ser Facial de Strălucire


http://ro.strawberrynet.com/skincare/first-aid-beauty/facial-radiance-serum/191346/#DETAIL

Ser facial concentrat iluminator cu Rădăcină de Lemn Dulce, Chromabright şi Vitamina C, ce are ca ţintă nuanţa neuniformă a pielii şi petele brune cauzate de îmbătrânire, soare, acnee.  Lasă un ten luminos, radios Ideal pentru toate tipurile de piele, chiar şi cele sensibile.

Găsiți produsele First Aid Beauty aici!

http://ro.strawberrynet.com/
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu