miercuri, 13 aprilie 2016

IOPE, pentru o piele ca de poveste


IOPE este un brand coreean de ingrijirea pielii care foloseste ingrediente spectaculoase si tehnologii impresionante pentru a crea ceva perfect pentru piele. Este acum un brand cunoscut la nivel mondial pentru eficienta produselor create.

Iată câteva recomandări:

Loțiune Demachiantă Hidratantă

Loţiune demachiantă ce elimină machiajul şi murdăria din piele. Conține  ingrediente active ce revigorează pielea şi hidratează, cu compuşii Pre-Biotics ce protejează pielea de substanţe toxice şi menţin echilibrul optim. Apa organică de alun vrăjit oferă efecte calmante, fiind sigur de folosit şi pe pielea sensibilă, iar uleiul natural de jojoba formeazuă o peliculă hidratantă pentru piele. Lasă pielea netedă, luminoasă, curată.

Perfect Skin Pudră Compactă Duo
Această pudră compactă duo oferă acoperire ireproşabilă pentru un machiaj fără cusur. Pudra White Mirror de reflexie a luminii alunecă uşor pe piele și acoperă imperfecțiunile şi oferă o strălucire naturală. Conține acid hialuronic pentru a menţine pielea hidratată şi un confort ireproşabil. Este uşoară, mătăsoasă, permite retuşuri fără a lăsa reziduuri și un SPF ridicat protejează pielea împotriva razelor UV nocive.

ATO Intensive Cremă Hidratantă

Cremă intens hidratantă pentru pielea foarte uscată, cu capsule patentate ce conțin ceramidă bogat-hidratante. Formează un strat protector pentru hidratare continuă, include componenți de polifenol extrași din trandafir ce calmează usturimea și iritarea. Îmbunătățește aspectul pielii și lasă pielea hidratată. Nu conține parfum, vopsele sau parabeni.

Puteți găsi produsele IOPE aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu