luni, 11 aprilie 2016

It's A 10, pentru păr de nota 10!


It's a 10 îndeplinește 10 lucruri, instantaneu, intr-un singur flacon. Asta il face unic. Ceea ce la alte produse este nevoie de mai multe stadii si flacoane, acest brand ofera toate beneficiile doar intr-un singur produs!

Iată câteva produse pe care le puteți încerca fără probleme!

Express Silk Șampon cu Mătase


Șampon zilnic nutritiv, infuzat cu mătase, ce curăță delicat părul în timp ce hidratează și fortifică părul. Cu Mătase Hidrolizată ușor de absorbit, ce reface echilibrul natural de hidratare ușoară. Cu Extract de Semințe de Floarea Soarelui pentru protejarea părului de uscare și decolorare sau îngălbenire. Este infuzat cu Ulei de Palmier pentru îngrijire și reduce timpul de uscare, sigilează cuticula și protejează termic. Lasă părul catifelat, neted, strălucitor, flexibil și tangibil.

Express Silk Balsam Netezitor


Balsam de netezire, bogat în nutrienți și antioxidanți, ce conține Extract de Rădăcină de Nalbă pentru a oferi volum, corp și îngrijire lejeră. Este un amestec cu Extract de Coada Calului de Câmp, o plantă medicinală pentru netezirea și protejarea firului de păr, infuzat cu Extract de Urzică pentru reducerea ruperii și stimularea sănătății scalpului. Este bogat în Extract de Hibiscus bogat în antioxidant pentru ajustarea elasticității părului. Oferă protecție termică, UV și ambientală inegalabilă și reduce timpul de uscare în timp ce elimină electrizarea. Lasă părul drept, lucios, flexibil și sănătos.

Reparator pentru Păr Blond 5 Minute



Tratament reparator și stimulant pentru blonde, ce conține un compus unic de ingrediente naturale ce adaugă luciu părului. Protejează părul de căldură și de razele UV, ce oferă acțiune imediată de refacere, care durează doar 5 minute la duș. Lasă părul neted, cu o culoare vie. Este ideal pentru blonde sau persoane cu păr de culoare deschisă spre mediu.

Descoperiți produse deosebite pentru păr, aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu