marți, 5 aprilie 2016

Jean-Lous Scherrer, parfumuri de lux


Jean-Louis Scherrer a fost un couturier francez care prin creațiile sale elegante a devenit un favorit printre cei bogați și plin de farmec. A colaborat cu Christian Dior și Yves Saint Laurent pentru a produce parfumurile sale de lux.

Scherrer II Apă de Toaletă Spray


Iată o nouă interpretare a unui parfum oriental, ce cuprinde note de fructe aromate, flori cu miere, vanilie şi mosc. Este perfect pentru ţinute de zi și vă oferă un aer distins și elegant.

Scherrer Apă de Toaletă Spray


Un parfum floral pentru femei cu tentă înviorătoare, senzuală, ispititoare. Notele înalte cuprind aldehide, note verzi, coacăze negre. Notele medii sunt cele de garoafă de grădină, tuberoză, gardenia, rădăcină de orris, iasomie, trandafir, iar notele de bază sunt lemn de santal, chihlimbar, mosc, muşchi de stejar, vanilie, vetiver, cedru. Vă veți simți plină de feminitate și senzualitate.

Nuits Indiennes Apă de Toaletă Spray



O compoziție orientală cu note senzuale de mandarină, bergamotă si piersică ce asigură un echilibru plăcut de citrice și elemente dulci care încântă simțurile. O creație senzuală și romantică.

Descoperiți parfumurile minunate aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu