joi, 14 aprilie 2016

Joico, Bucuria unul păr frumos!


Bună!

Astăzi începem cu produsele pentru păr Joico.

Joico înseamnă arta părului frumos! Misiunea produselor premiate Joico a fost și este de a crea produse inovatoare pentru un păr pe care să îl iubești.

Vrei și tu un asemenea păr? Ei bine, iată câteva produse care îți pot îndeplini dorința!

Color Enduro Violet Șampon pentru Revigorarea Părului Blond


Șampon pentru menținerea culorii, iluminarea părului blond și grizonat. Este îmbogățit cu un colorant violet pentru a asigura nuanțarea optimă. Neutralizează oxidarea ce poate conduce la decolorare. Conține Complexul exclusiv de Apărare cu Micro-Spectru ce extinde rezistența culorii și integritatea nuanței. Lasă părul curat, protejat și mai maleabil!

K-Pak Color Therapy Ulei Regenerant de Coafare 

Tratament lejer și ulei de stilizare cu Manketti African și Ulei de Argan pentru fortifierea, hidratarea, protejarea și repararea părului. Sigilează cutila și reține culoarea, conține un amestec cu Vitamina E antioxidantă pentru oferirea de protecție ambientală naturală față de decolorare. Părul devine mai suplu, mai neted, mai lucios și lipsit de electrizare.

K-Pak Revitaluxe Tratament de Refacere

Tratament bio-avansat de refacere și reparare, creat cu Peptide Bio-Mimetice ce identifică activ și repară deteriorările. Este destinat degradărilor structurale și reîntinerește matricea intercelulară a părului. Creează un ”bandaj molecular” pentru protejarea împotriva leziunilor viitoare. Conține 19 amino acizi esențiali ce refac echilibrul de hidratare al părului, alături de Uleiul de Jojoba și Extractul de Aloe pentru hidratarea și îngrijirea părului.  Dezvăluie un păr mai strălucitor, flexibil, maleabil și sănătos. Este un produs ideal pentru păr uscat, degradat.

Descoperiți produsele Joico pentru un păr încântător!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu