marți, 5 aprilie 2016

Keratin Complex, pentru un păr de invidiat


Keratin Complex este  un sistem revolutionar de netezire și îngrijire a părului. Keratin Complex include sampoane, balsamuri si tratamente care elimină aspectul creț al părului.

Iată câteva produse care v-ar putea ajuta:

Șampon Clarifiant



Şampon purificator intens, ce ajută la eliminarea resturilor şi a murdăriei din păr. Este o formulă cu tehnologie PH avansat, ce deschide cuticulele pentru absorbţie maximă.  Curăţă în profunzime cuticulele părului și lasă părul curat, reîmprospătat şi sub control!

Balsam Hidratant cu Vanilie

Un tratament intens pentru toate tipurile de păr, formulat cu un ingredient de aromaterapie de Boabe de vanilie. Oferă un luciu revitalizat şi hidratare maximă pentru o mai bună calitate a părului. Părul va avea un aspect mai neted, mai puternic şi mai usor de controlat.  După şamponare, se aplică o cantitate mică pe păr. Se acoperă capul cu o cască de duş pentru 10-20 de minute. Pentru rezultate mai bune se poate folosi uscătorul de păr.

Perie Rotundă cu Nano-Ioni de Argint cu Rezistență Ceramică+Ionică la Căldură 


Un instrument de styling ing, dezvoltat cu tehnologia ceramică si nano-ioni de argint,  special conceput pentru a ajuta părul să obțină volum. Este rezistente la căldură și anti-static, netezește și rafinează firele despicate. Permite uscarea rapidă a părului și este perfect pentru toate tipurile de păr.

Descoperiți Keratin Complex aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu