marți, 12 aprilie 2016

MD By Susan F. Lin, Produse pentru Frumusețea Ta!


MD by Susan F. Lin sunt produse special concepute pentru îngrijirea părului și pielii, cu ingrediente și tehnologii profesionale.

Iată câteva selecții:

MD Balsam Revitalizant


Balsam revitalizant bogat în nutrienți, ce conține un amestec profund de vitamine pentru revitalizarea părului. Amestec cu citokine și antioxidanți pentru îmbogățirea foliculilor părului, îngrijește și tratează scalpul și părul fără depuneri uleioase. Fortifică și repară părul deteriorat pentru a-i îmbunătăți flexibilitatea. Părul devine mai voluminos, mai gros, mai lucios și cu aspect mai sănătos.

Șampon Revitalizant



Oferă un aspect sănătos părului lipsit de vitalitate și strălucire. Lasă părul hidratat, mai fin, mai ușor de coafat și pieptănat. Aspectul minunat și plin de vitalitate va persista zile în șir.

Nutri Hair


Un supliment inovator și eficient, bazat pe ingrediente puternice, ce ajută creșterea părului și un scalp sănătos. Nu conține hormoni sau ingrediente nocive și are ca bază colagenul din pește și celulele stem din plante. Vitamina B, Vitamine E, Biotina, Extractul de Liliac, Semințele de In se numără printre ingredientele miraculoase ale acestui produs.

Descoperiți produse minunate!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu