miercuri, 20 aprilie 2016

Osmotics, Produse Naturale pentru Frumuseţe



Osmotics lucreaza cu centre de universitare medicale, oameni de știință de renume mondial și propriul comitet consultativ științific pentru a încorpora cele mai recente descoperiri și ideile cele mai avansate în acest domeniu interesant. Tratamentele sunt bazate pe tehnologii validate clinic --- si asta le face atât de eficiente. Această strategie inovatoare, fără precedent, este piatra de temelie a filozofiei de îngrijire a pielii.

Iată produse cu efect uimitor:

Blue Copper Tratament de Buze




Luciu de buze pentru îngrijire, ce redă conturul buzelor, previne și repară liniile fine din jurul buzelor fumătorilor. Conține Acid Hialuronic ultra-hidratant pentru umplerea și volumul buzelor. Conţine două peptide puternic anti-oxidante și cupru pentru prevenirea pierderii de colagen. Menține buzele ferme și fără linii fine în zona gurii. Este infuzat cu ulei de nuci de macadamia pentru refacerea buzelor uscate și crăpate. Se poate folosi ca atare sau deasupra rujului. Creează buze pline, catifelate, sănătoase și cu aspect întinerit.

Age Prevention Nuanţator Delicat



Ecran solar nuanţat uşor, fără ulei, ce oferă protecţie înaltă UVA/UVB cu spectru larg (SPF 45). Cu o nuanţă diafană, naturală ce intensifică nuanţa pielii şi elimină imperfecţiunile. Conţine vitamine antioxidante şi Hialuronat de Sodiu cu beneficii antioxidante. Previne şi reduce semnele de foto îmbătrânire. Pielea apare mai suplă, netedă și uniformă,cu luciu sănătos. Este perfect pentru toate tipurile de ten, în special cel sensibil. Este minunat după proceduri invazive,ca dermabraziune cu laser sau exfoliere. Poate fi folosit singur sau combinat cu fond de ten.

Renovage Reparator pentru ochi


Tratament reparator pentru ochi cu formulă emolientă bogată, dezvoltat cu o tehnologie avansată anti-îmbătrânire. Ajută extinderea vieții celulelor pentru refacerea barierei naturale de protecție a pielii și a factorilor reparatori. Este o formulă cu antioxidanți și surse naturale de Resveratrol pentru prevenirea glicării. Reduce vizibil ridurile, liniile fine și agresiunile solare. Zona ochilor devine mai netedă, catifelată, hidratată și mai sănătoasă. Se aplică presând ușor pe zona ochilor curată (pleoapele superioare/inferioare) până la absorbţie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu