miercuri, 6 aprilie 2016

Parfumurile Aigner


De peste 40 de ani, Aigner a fost elita mărcilor germane de lifestyle. Iată cele patru sectoare sale de produse - piele, accesorii, moda si parfumuri.

Din colecția de parfumuri iată câteva selecții:

In Leather Apă de Toaletă Spray

Un parfum uimitor, fermecător şi seducător, cu arome scânteietoare de flori şi esenţe naturale, ce îmbracă corpul cu note de bujor roz, lăcrămioare. Emană o adiere incredibilă de caldură şi armonie.
Parfumul său persistent vă înviorează pe tot parcursul zilei.

Iar pentru bărbați...

Statement Apă de Toaletă Spray


Parfum floral fructat cu note de piele pentru bărbați. Bogat, cald, proaspăt, masculin, carismatic, cu note înalte de mușcată, bergamotă, lămâie, neroli, lavandă, acorduri verzi. Note medii de acorduri fructate, nucșoară, coriandru, lăcrămioară. Note de bază de ambră, licheni, cedru, styrax, piele, mosc. Este perfect pentru toate ocaziile.

Aigner No 1 Apă de Toaletă

Parfum oriental lemnos pentru bărbați, proaspăt, picant, cald, masculin și captivant. Note de vârf de artemisie, frunze de cedru, piper și bergamotă. Note medii de mușcată, scorțișoară și ghimbir și note de bază de labdanum, vetiver, oud, lemn de santal, mosc și cedru. A fost lansat în 2012 și este potrivit pentru toate ocaziile.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu