marți, 5 aprilie 2016

Perfective Ceuticals - Pentru un ten perfect


Perfective Ceuticals sunt produse de îngrijire a pielii specializate anti-îmbătrânire, iluminatoare și hidratante pentru a mentine pielea proaspătă, moale si tânără.

Iată câteva produse care vă vor face să zâmbiți pentru efectele lor miraculoase:


Mască Perfectoare 


Mască tratament din hârtie, inovatoare și intensă, formulată  cu șapte ingrediente dovedite iluminatoare și Colagen Hidrolizat. Îmbunătățește nuanța pielii instananeu și combate ternitatea și decolorarea cauzată de îmbătrânire și expunerea la soare. Învăluie pielea cu un voal de umiditate de protecție și pielea va avea un aspect suplu și cu nuanță uniformă. Este un produs anti-inflamator, ne-comedoge. Se aplică pe fața curată, se lasă 30 de minute și apoi se îndepărtează. 

Cremă Iluminatoare cu Gigawhite

Ser iluminator concentrat foarte performant, ce conține o doză puternică de Gigawhite și Acid Ascorbic. Combate tirozinaza, o cauză primară a formării petelor și a discolorărilor. Repară pigmentarea și nuanța ternă și neuniformă a pielii. Este concentrat în extract de Alge pentru sporirea oxigenului în piele și a producției de colagen. Pielea devine mai densă, mai curată, mai luminoasă și întinerită. Nu conține hidrochinonă, fără parfum.


Cremă concentrată terapeutică pentru ochi, cu stimulatori de Colagen și Elastină pentru matricea dermică.  Cu Factor Epidermic de Creștere (FEC) și Pentapepdita Palmitoyl-4 (Matrixyl) ce minimizează liniile fine, ridurile de sub ochi și aspectul labei gâștii. Plus Retinol și Extract de Ginseng pentru a reduce cearcănele și pungile de sub ochi. Lasă zona ochilor fermă, elastică, cu aspect întinerit. Este un produs ideal pentru pielea normală, uscată, deterrorată și sensibilă. 

Zâmbiți, perfecțiunea tenului se poate realiza!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu