marți, 5 aprilie 2016

Produse de îngrijirea pielii Freeze 24/7


Freeze 24/7 este  un brand pe deplin axat pe produse de ultimă oră,  anti-îmbătrânire pentru un ten ce se bucură de vitalitate și de frumusețe.

Avem în vedere câteva produse remarcabile:

Concentrat pentru Riduri

Cremă anti-rid de mare performanță, neiritantă ce nu sensibilizează pielea. Cu Tehnologie patentată Age-Less™ ce elimină aspectul neplăcut al cutelor frunții, sprâncenelor încruntate, ridurile laba gâștei, cutelor, ridurilor de expresie și a buzelor crăpate. Minimizează aspectul semnelor acneice, rozaceei și a porilor măriți. Oferă efect prelungit până la 24 de ore și lasă tenul catifelat, întins, cu aspect întinerit. Este un produs testat dermatologic, alergen și hipo-alergen.

Produs de curățare și Mască pentru uz zilnic 


Tratament dual ce combină curățarea facială și masca într-un produs. Conține tehnologie auto-spumantă pentru a reface oxigenul vital al pielii. Decongestionează porii și scoate mizeria, impuritățile pentrun a reîmprospăta tenul tern. Oferă curățare în profunzime pentru a purifia, detoxifia și hidrata pielea. Reface pielea pentru un echilibru natural. Lasă pielea moale, proaspătă, suplă și sănătoasă.

Ice Cream Double Coop Hidratant Anti-Îmbătrânire

Produs de ngrijire puternică pentru piele ce oferă hidratare intensă și beneficii hrănitoare, de fermitate și tonifiere.  Minimizează formarea liniilor de expresie și apără pielea împotriva radicalilor liberi, stress-ului și razelor UV. Pielea este netedă, suplă, luminoasă și sănătoasă. Este o cremă testată dermatologic.

Găsiți produsele Freeze 24/7 aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu